آموزشی قهوه

قهوه دمی کالیتا ویو (Kalita Wave) | قدم به قدم دم آوری + 6 نکته طلایی

قهوه دمی کالیتا ویو (Kalita Wave) | قدم به قدم دم آوری + 6 نکته طلایی

قهوه دمی کالیتا ویو (Kalita Wave) | قدم به قدم دم آوری + 6 نکته طلایی

کالیتا ویو (Kalita Wave) یکی از روش های محبوب دم آوری قهوه، توسط شرکت کالیتا در ژاپن اختراع شده است. علت محبوبیت این نوع ابزار دم آوری در کافه ها و در منازل، طراحی منحصر به فرد، دقت زیاد و تسلط کامل بر متغیرهای قهوه دمی میباشد. در این روش دم آوری از فیلتر تخت و صاف استفاده میشود که عصاره گیری بهتر و یکنواخت تر و همچنین قهوه ای، روشن و شفاف را به همراه دارد.

لوازم مورد نیاز دم آوری با کالیتا ویو

تجهیزات لازم

کالیتا ویو (Kalita Wave): شامل فیلترهای کاغذی یا فلزی، دریپر و سرور

  1. آسیاب قهوه برای یکنواخت بودن قهوه آسیاب شده
  2. کتری گردن غازی مخصوص دم آوری برای کنترل دقیق جریان آب
  3. تایمر برای کنترل زمان عصاره گیری
  4. ترازو دیجیتال برای اندازه‌گیری دقیق نسبت قهوه و آب
  5. همزن یا قاشق برای هم زدن قهوه در حین دم آوری

مواد اولیه مورد نیاز

    1. دانه قهوه تازه رُست شده (معمولاً رُست روشن تا متوسط برای حفظ طعم یادهای میوه ای و گل ها)
    2. آب تصفیه شده با دمای 90 تا 95 درجه سانتی گراد
    3. نسبت قهوه به آب: 1:15 تا 1:17

قهوه های مخصوص دم آوری

تیار قهوه ترکیبی 80% عربیکا 20% ربوستا

تومان227.000تومان1.431.000
تیار قهوه‌ی ترکیبی عربیکا و ربوستا است، بر پایه عربیکا (۸۰٪ عربیکا، ۲۰٪ ربوستا) دانه های این قهوه ترکیبی از مناطق آمریکای جنوبی و آسیاست.
انتخاب گزینه‌ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

سولارا قهوه ترکیبی 70% ربوستا 30% عربیکا

تومان158.000تومان980.000
ترکیبی شامل ۷۰ درصد ربوستا و ۳۰ درصد عربیکا است. اگر به قهوه ای با کافئین بالا و غلیظ علاقه دارید این ترکیب مناسب شماست.
انتخاب گزینه‌ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

فاروس قهوه ترکیبی 60% عربیکا 40% ربوستا

تومان205.000تومان1.288.000
فاروس ترکیبی عربیکا روبوستا بر پایه عربیکا (۶۰٪ عربیکا، ۴۰٪ ربوستا) که از مناطق آمریکا و آفریقا جمع آوری شده، فرآوری دانه ها طبیعی و شسته است.
انتخاب گزینه‌ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

کلمبیا تولیما ریزارلدا قهوه سینگل اورجین (تک خاستگاه)

تومان700.000
کلمبیا تولیما ریزارلدا قهوه سینگل اورجین (تک خاستگاه) مناسب برای کسانی که دنبال یک قهوه شیرین با بادی بالا هستند
انتخاب گزینه‌ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

نیرا قهوه ترکیبی 100% عربیکا

تومان258.000تومان1.639.000
نیرا ترکیبی صددرصد عربیکا است با فرآوری شسته و طبیعی که دانه های آن از مناطق آمریکا و آفریقا متشکل شده تلخی آن اندک و اسیدیته متوسط به بالا دارد.
انتخاب گزینه‌ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

آسیاب مناسب برای کالیتا ویو (Kalita Wave)

اندازه آسیاب: متوسط (در حدود اندازه نمک درشت) به شما این امکان را میدهد که عصاره گیری یکنواخت تری داشته باشید!

قهوه دمی کالیتا ویو (Kalita Wave) | قدم به قدم دم آوری + 6 نکته طلایی

قدم به قدم دم آوری قهوه کالیتا ویو

  1. فیلتر کاغذی را درون سرور قرار داده و آب داغ بر روی فیلتر بریزید تا طعم کاغذی آن از بین برود. علاوه بر آن سرور و فنجان نیز باید گرم شوند. سپس آب اضافی را تخلیه کنید.
  2. مقدار 15 گرم قهوه آسیاب شده را داخل سرور بریزید. سپس ترازو را صفر کرده تا بتوانید مقدار دقیق آب را اندازه گیری کنید.
  3. حالا آب داغ را به اندازه 2 برابر وزن قهوه (30 میلی لیتر) روی قهوه بریزید. سپس صبر کنید تا قهوه به مدت 30 ثانیه، پیش دم آوری شود. در این مرحله گازههای موجود در قهوه آزاد میشوند.
  4. پس از پایان پیش دم آوری، آب داغ را به آرامی، به شکل دایره ای روی قهوه بریزید. آب را در چند مرحله بریزید تا از تراکم زیاد قهوه، جلوگیری شود. بهتر است به آرامی تا 250 میلی لیتر آب بریزید سپس منتظر بمانید تا آب از فیلتر عبور کند. این روند را تا رسیدن به 350 میلی لیتر آب ادامه دهید.
  5. زمان کل دم آوری باید حدود 3 تا 4 دقیقه باشد.
  6. پس از عبور کامل آب از قهوه، فیلتر را بردارید. قهوه آماده است. نوش جان!!!

6 نکته طلایی برای دم آوری عالی با کالیتا ویو

  1. زمان دم آوری باید حدود 3 تا 4 دقیقه باشد. اگر مدت زمان عصاره گیری بیشتر شود، قهوه بسیار تلخ میشود.
  2. حتماً از آب تصفیه شده استفاده کنید! آب بدون املاح اضافی برای دم آوری، طعم خوبی برای قهوه دمی شما به همراه دارد.
  3. دمای آب باید بین 90 تا 95 درجه سانتی گراد باشد تا بهترین دم آوری را داشته باشید!
  4. حتماً آب را در چند مرحله به آرامی روی قهوه بریزید. این کار باعث میشود که عصاره گیری یکنواخت تر باشد.
  5. بهترین نسبت قهوه به آب برای کالیتا ویو 1:15 تا 1:17 است.
  6. حجم آبی که اضافه میکنید را به خوبی اندازه گیری کنید تا نه کمتر از حد نرمال باشد نه بیشتر، تا قهوه به طور کامل عصاره گیری شود.

درمورد کالیتا ویو بیشتر مطالعه داشته باشید!

As the former owner of a third-wave coffee shop, I’ve tried just about every kind of coffee maker you can buy, and the Kalita Wave is my preferred vessel for making pour-over coffee.
It may not be as beautiful as a Chemex or as funky as the Hario Woodneck (another personal favorite), but it’s sturdier than the former and less labor-intensive than the latter.
And since it’s not a delicate glass carafe, it’s much more portable and a lot easier to clean than either of them. For me, the Wave is a happy medium.

ترجمه متن: به‌عنوان مالک سابق یک کافی‌شاپ موج سوم، تقریباً هر نوع قهوه‌سازی را که می‌توانید بخرید امتحان کرده‌ام، و Kalita Wave ظرف ترجیحی من برای درست کردن قهوه‌های ریخته‌شده است.

ممکن است به زیبایی یک Chemex یا به اندازه Hario Woodneck (یکی دیگر از موارد مورد علاقه شخصی) زیبا نباشد، اما نسبت به اولی محکم‌تر و نسبت به دومی کم‌تر کار می‌کند.

و از آنجایی که یک قاب شیشه ای ظریف نیست، بسیار قابل حمل تر است و تمیز کردن آن بسیار راحت تر از هر یک از آنهاست. برای من، موج یک رسانه شاد است.

The Kalita Wave takes the classic pour-over approach and adds a flat-based to the brewer, which helps control the water flow and achieves more consistent results regardless of how you pour.

قهوه دمی کالیتا ویو (Kalita Wave)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *