طرز تهیه قهوه ترک [به روش حرفه ای و کامل] + ویدیو
![طرز تهیه قهوه ترک [به روش حرفه ای و کامل] + ویدیو](https://lumacoffee.ir/wp-content/uploads/2025/05/طرز-تهیه-قهوه-ترک-به-روش-حرفه-ای-و-کامل-ویدیو.jpg)
طرز تهیه قهوه ترک [به روش حرفه ای و کامل] + ویدیو
امروزه نوشیدن قهوه ترک همچنان یک تجربه چندجانبه و بسیار دلچسب است؛ هم لذت چشیدن و حس کردن طعم و عطر بینظیر آن، هم فرصتی برای نشستن در کنار عزیزان و گفتگوی آرام در فضایی گرم و صمیمی. این قهوه به عنوان پلی بین گذر زمان و سنت های دیرین، همچنان الهام بخش گفتگوها و ارتباطات عمیق در زندگی روزمره ماست.
علاوه بر مزه بینظیر، قهوه ترک حامل داستانها و سنتهایی جالب است؛ مثلاً سنت فال قهوه که در آن، نشانه های باقیمانده از قهوه در فنجان، به عنوان پیش بینی های آینده، تعبیر میشود.
مواد لازم برای دم آوری قهوه ترک (برای یک نفر):
- ۶ تا ۱۰ گرم قهوه ترک آسیاب شده بسیار ریز (حدود ۱ تا ۲ قاشق چای خوری)
- ۶۰ تا ۱۰۰ میلی لیتر آب سرد تصفیه شده
- شکر به میزان دلخواه (اختیاری)
تجهیزات مورد نیاز قهوه ترک
- جذوه (قهوه جوش مخصوص قهوه ترک) یا شیرجوش کوچک
- قاشق کوچک برای هم زدن
- فنجان مخصوص قهوه ترک
مراحل دم آوری قهوه ترک
- آب سرد را در جذوه بریزید. قهوه مخصوص دم آوری آسیاب شده و شکر (در صورت تمایل) را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مخلوط یکنواختی حاصل شود.
- جذوه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید. بدون هم زدن، اجازه دهید مخلوط به آرامی گرم شود.
- زمانی که فوم قهوه شروع به بالا آمدن کرد (قبل از جوشیدن کامل)، جذوه را از روی حرارت بردارید.
- برای داشتن فوم بیشتر، میتوانید این فرآیند را یک یا دو بار دیگر تکرار کنید. هر بار قبل از جوشیدن کامل، جذوه را از روی حرارت بردارید.
- قهوه را به آرامی در فنجان بریزید تا کف روی آن حفظ شود.
- نوش جان!!! قهوه ترک شما آماده شد…
نکات کلیدی و مهم برای دم آوری بهتر
- استفاده از آب سرد به عصاره گیری بهتر طعم قهوه، کمک میکند.
- قهوه باید به صورت پودر بسیار ریز، آسیاب شود تا عصاره گیری مناسبی داشته باشد.
- استفاده از حرارت کم باعث میشود قهوه به آرامی دم بکشد و طعم بهتری داشته باشد.
- پس از شروع حرارتدهی، از همزدن قهوه خودداری کنید تا فوم مناسبی ایجاد شود.
پیشنهاد میکنیم برای یادگیری سایر روش های دم آوری، صفحه آموزش روش های دم آوری قهوه را مطالعه کنید..