نیترو کلدبرو با کلدبرو ساده چه تفاوتی دارد؟

نیترو کلدبرو با کلدبرو ساده چه تفاوتی دارد؟
جدیدترین نوشیدنی از قهوه های سرد که امروزه بسیار محبوب شده نیترو است ، اما نقاط مبهمی در تفاوت قهوه سردم ساده و نیترو وجود دارد بنابراین در این مقاله کوتاه قصد داریم تا برخی از متداول ترین سوالات مطرح شده را بررسی کنیم.
نیترو کلدبرو هم در شکل سیستم های درفت(آماده سازی در لحظه) و هم در شکل از پیش تهیه شده در قوطی ها عرضه می شود .
اصطلاح نیترو کلدبرو (Nitro Coldbrew Coffee)
برای قهوه ای به کار می رود که حباب های ریزی درون نوشیدنی حل شده است . زمانی که از نیروژن درجه غذایی استفاده می شود نوشیدن آن کاملا بی خطر است و جای هیچ نگرانی از این بابت وجود ندارد.
اما سوال اینجاست که چرا از نیتروژن استفاده می کنند؟
سوتفاهمی که اغلب در مورد نوشیدنی نیترو کلد برو شنیده می شود این است که نوشیدنی گازدار شده است. نوشیدنی های گازدار حاوی کربن دی اکسید هستند و البته بسیار اسیدی تر نیز هستند اما نیترو کلدبرو به تحت فشار قرار گرفتن با گاز نیتروژن اشاره دارد.حباب های نیتروژن بسیار کوچک تر از دی اکسید کربن هستند به همین دلیل هنگام نوشیدن نیترو کلد برو احساس بافت خامه ای می کنید.
به طور کلی دو روش برای تهیه نیترو کلدبرو وجود دارد :
1) نیترو کلدبرو به روش درفت:
شاید در بعضی کافی شاپ ها شیر هایی دیده باشید که روی کانتر قرار دارد و از آن قهوه سرددم می گیرند این شیرها با آن هایی که برای ماشعیر در بار استفاده می شود متفاوت است.
این شیر ها دارای یک صفحه محدود کننده است صفحه محدود کننده یک دیسک کوچک داخل شیر با سوراخ های بسیار ریز است. نیتروژن داخل مخزن قهوه را بافشار از خروجی عبور می دهد و نیتروژن در لحظه به نوشیدنی تزریق می شود.نیتروژن به قهوه یک بافت بسیار خامه ای می دهد و این بافت چندین دقیقه در لیوان سر شما باقی خواهد ماند.
2) قوطی های نیترو کلدبرو:
آماده سازی قوطی های کلدبرو اندکی با سیستم های درفت تفاوت دارد.برای ایجاد همان بافت کف آلود خامه ای یک توپ پلاستیکی کوچک با سوراخ ریز درون قوطی اضافه می شود این توپ کوچک ویجت نام دارد و توسط شرکت گینس اختراع شده است. حالا نوبت به پر شدن قوطی ها توسط نیتروژن است نیتروژن بسیار فرار است پس دمای محیط قوطی ها در لحظه پر شدن را باید تا منفی 5 کاهش داد. قبل از آب بندی درب ها قوطی ها تحت فشار بیشتری قرار می گیرند به دلیل این فشار مقداری قهوه و نیتروژن داخل ویجت حبس می شود وقتی قوطی باز می شود فشار داخل قوطی کاهش می یابد.از آنجا که فشار در بالای قهوه سریع تر از ویجت افت می کند جریانی از قهوه کف آلود را شتاب می دهد که قهوه را بهم می زند و فوم تازه ای به آن می دهد.
نیترو کلد برو یا کلدبرو ساده؟ کدام طعم بهتری دارد؟
مانند تمام سوالات مربوط به طعم پاسخ این سوال برای همه غیر ممکن است. اگر از خود می پرسید که آیا آن را دوست دارید؟ چند نکته را باید در نظر داشته باشید. وقتی طعم قهوه خالص بدون شیر و شکر را دوست دارید احتمالا این قهوه برای شما مناسب نیست به خصوص که پیچیدگی بسیاری نیز به قهوه اضافه می کند. اما از این مسئله نیز نمی توان چشم پوشی کرد که این یک راه آسان برای فومی کردن کلدبرو است.مطمئنا امتحان کردن آن تجربه ای سرگرم کننده و هیجان انگیز است اما اگر ترجیح می دهید قهوه تان غلیظ باشد یک سناریو محتمل این است که فوم مخملی شما را ناامید می کند زیرا ذهن شما را به نوشیدن قهوه شیری سوق می دهد.اما اگر طرفدار پر و پا قرص نوشیدنی های برپایه شیر یا خامه هستید اما می خواهید چیزی سالم تر یا بدون لبنیات بنوشید این گزینه برای شما مناسب است حس خامه ای ناشی از نیتروژن حل شده در قهوه زبان شما را فریب می دهد تا طعم نرم تری تجربه کنید که شبیه نوشینی همراه با شیر است.