کلمبیا فینکا میلان گریپ پانچ قهوه عربیکا سینگل اورجین (تک خاستگاه)

کلمبیا فینکا میلان گریپ پانچ
فراوری کالچرینگ
زیرگونه کاستیلو و کاتورا
ارتفاع ۱/۶۰۰
طعم یادهای انگور بلک بری آلورا

0 افرادی که هم اکنون این محصول را بازدید می کنند

قیمت محصول:​

تومان1.500.000

ارسال رایگان برای سفارش های بالای 5 میلیون تومان

چنان چه جمع صورت حساب شما بالای 5 میلیون تومان شود هزینه پست برای شما به صورت رایگان محاصبه خواهد شد.

کلمبیا فینکا میلان گریپ پانچ قهوه عربیکا سینگل اورجین (تک خاستگاه)

مراحل کلی فراوری کالچرینگ

  1. انتخاب میکروارگانیسم
    مخمرها (Saccharomyces cerevisiae، Torulaspora، Pichia و …)
    باکتری‌ها (Lactobacillus spp.، Leuconostoc، Pediococcus و …)
    هرکدوم می‌تونن طعم و عطر خاصی بسازن. مثلاً مخمرها میوه‌ای و استری، باکتری‌ها اسیدیته‌ی شیرین-ملایم.
  2. تهیه محلول استارتر (Starter Culture)
    یک محلول حاوی میکروارگانیسم در شرایط استریل آماده می‌کنن.
  3. افزودن به محیط تخمیر
    دانه‌های قهوه (پوشیده با موسیلاژ) داخل تانک یا مخزن قرار می‌گیرن.
    استارتر کشت‌یافته به محیط اضافه می‌شه.
  4. کنترل شرایط
    دما، pH، زمان و اکسیژن به‌دقت کنترل می‌شن.
    زمان معمول بین 12 تا 72 ساعت.
  5. خشک‌سازی
    بعد از پایان تخمیر، قهوه شسته و خشک می‌شه مثل روش‌های سنتی.

تأثیر روی پروفایل طعمی

  • افزایش شیرینی طبیعی
  • نت‌های میوه‌ای برجسته (بری، استوایی، مرکبات)
  • اسیدیته شفاف‌تر و پیچیده‌تر
  • در بعضی موارد نت‌های یادآور شراب، ماست یا نوشیدنی‌های تخمیری

مزایا

  • تکرارپذیری بیشتر نسبت به تخمیر طبیعی
  • امکان خلق پروفایل طعمی خاص و متفاوت
  • کنترل رشد میکروب‌های ناخواسته

معایب / چالش‌ها

  • نیاز به دانش میکروبیولوژی و تجهیزات
  • ریسک آلودگی در صورت کنترل ضعیف
  • هزینه‌ی بالاتر و پیچیدگی عملیاتی
آسیاب

V60

,

اسپرسو

,

اسپرسو خانگی

,

ایروپرس

,

دانه قهوه

,

فرنچ پرس

,

قهوه ساز دمی

,

کمکس

,

موکاپات

وزن

1 کیلوگرم

,

100 گرم

,

125 گرم

,

150 گرم

,

250 گرم

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کلمبیا فینکا میلان گریپ پانچ قهوه عربیکا سینگل اورجین (تک خاستگاه)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *